bgТи падна тикетот? Не е крај!

И понатаму имаш шанси за добивка, иако тикетот ти е недобитен!

Со секој недобитен тикет до Божиќ имаш шанса да освоиш Новогодишен џекпот за обложување!

Составувај тикети и уживај во сезоната на празници со Максбет!

Како да учествувам?

Се што треба да направиш за да учествуваш е да:

 1. 1. Имаш MaxBet налог (доколку немаш, регистрирај се)
 2. 2. Составиш тикет со барем 4 настани (натпревари)
 3. 3. Уплатиш тикет онлјан, преку својот MaxBet налог
 4. 4. Натпреварувај се и освој Фрибет, биди меѓу топ 5!

Промоцијата трае од 04.12. од 00:00 часот до 07.01.2021. до 20:00 часот.

Правила и услови на промоцијата:

 

 1. Промоцијата трае од 04.12.2020. од 00:00:00 часот до 07.01.2021. до 20:00 часот.
 2. Во промоцијата можат да учествуваат сите играчи регистрирани на maxbet.mk.
 3. Во промоцијата учествуваат сите тикети од спортско обложување кои се уплатени додека трае промоцијата (Freebet влог или вистински пари), а кои се обработении како недобитни.
 4. Играчот автоматски учествува во промоцијата доколку во тек на промоцијата одиграл еден или повеќе тикети на maxbet.mk кои се обработении како недобитни.
 5. Промоцијата се состои од 5 кола. По завршување на секое коло ќе биде извлечен добитник на џекпот за обложување:
 6. Коло

  Траење

  Извлекување на добитници

  1. коло

  04.12. (00:00) до 10.12.2020. (19:59)

  10.12.2020. во 20:00h

  2. коло

  10.12. (20:00) до 17.12.2020. (19:59)

  17.12.2020. во 20:00h

  3. коло

  17.12. (20:00) до 24.12.2020. (19:59)

  24.12.2020 во 20:00h

  4. коло

  24.12. (20:00) до 31.12.2020. (19:59)

  31.12.2020 во 20:00h

  5. коло

  31.12. (20:00) до 07.01.2021. (19:59)

  07.01.2021 во 20:00h

 

 1. Џекпот за обложување се извлекува во четврток во 20:00 часот, по принцип на случајно избран тикет од базата на одиграни тикети кои ги исполнуваат условите на промоцијата.
 2. Играчот чиј тикет ќе биде извлечен во одредено коло се смета за добитник на џекпот за обложување во тоа коло.
 3. Износот на џекпотот за обложување се формира со одвојување на одреден процент од влоговите од сите online уплатени тикети (prematch i live настани) на maxbet.mk.
 4. Актуелниот износ на џекпотот секогаш може да се види на Максбет мобилната апликација и сајтот на Максбет обложувалници.
 5. Добитниците на џекпот за обложување ќе бидат објавени на сајтот на Максбет по завршување на колото.
 6. Во промоцијата учествуваат сите недобитни тикети.
 7. Тикетите одиграни во одредено коло од промоцијата имаат можност за освојување на Џекпот само во истото коло и не се пренесуваат во следните кола од промоцијата.
 8. Износот од Џекпотот се исплаќа најдоцна за 24 часа по прогласување на Џекпот добитникот.
 9. Исплата на Џекпот се врши во freebet средства на freebet налогот од играчот.
 10. На freebet бонус освоен додека трае промоцијата се применуваат сите актуелни првила за freebet средства. Износот од freebet бонусот играчот може да го искористи за спортско обложување.
 11. На промоцијата се применуваат сите важечки општи правила и услови на Максбет обложувалници.
 12. Максбет како организатор го задржува правото во секој момент, без претходна најава, привремено или во целост да ја прекине или промени актуелната промоција во целина или еден дел.
 13. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на актуелната акција или технички проблеми, како и фактори кои се вон надлежност на организаторот, а можат да влијаат на интегритетот и правилното функционирање на акцијата – организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки произлезени од играта за која постои сомнеж за злоупотреба на правилата на акцијата.