bgПриклучи се на Есенската Максбет лига!

Во натпреварувањето те очекуваат 5 нови рунди борба за есенска титула!

Состави добитен online тикет со што поголем вкупен коефициент и тргни во поход на 200.000 den во Фрибети!

Во секоја рунда најдобро пласираните играчи ќе го наплатат своето обложувачко знаење!

Дали си ти следниот шампион?

Што е Есенска Максбет Лига?

Есенска Максбет Лига е промоција во која играчите се натпреваруваат во составување добитен онлајн тикет со најголем вкупен коефициент, пред истек на рундата.

Лигата се состои од 5 рунди  и додека истите траат добитните тикети на играчите се рангираат по висина на вкупен коефициент. На крајот од секоја рунда 5 најдобро пласирани играчи освојуваат Фрибет бодови, во зависност од пласманот.

Погоди најголем коефициент, и заземи го своето место меѓу топ 5!

СОСТАВИ TIKET
СОСТАВИ TIKET

Како да учествувам?

Се што треба да направиш за да учествуваш е да:

 1. 1. Имаш MaxBet налог (доколку немаш, регистрирај се)
 2. 2. Составиш тикет со барем 4 настани (натпревари)
 3. 3. Уплатиш тикет онлјан, преку својот MaxBet налог
 4. 4. Натпреварувај се и освој Фрибет, биди меѓу топ 5!

Промоцијата трае 13.11. од 00:00 часот до 17.12. до 23:59 часот.

Правила и услови за Есенска Максбет Лига:

 

 1. На натпреварувањето се применуваат сите важечки општи правила и услови на MaxBet обложувалицата.
 2. Промоцијата важи од 13.11.2020. од 00:00 часот до 17.12.2020. до 23:59:59 часот.
 3. Во натпреварувањето учествуваат само тикети кои што се уплатени онлајн (по пат на интернет).
 4. Есенска Максбет Лига е поделена временски на 5 рунди:
 5.  

  I - од 13.11.2020. од 00:00:00 часот до 19.11.2020. до 23:59:59 часот

  II - од 20.11.2020. од 00:00:00 часот до 26.11.2020. до 23:59:59 часот

  III - од 27.11.2020. од 00:00:00 часот до 03.12.2020.  до 23:59:59 часот

  IV - од 04.12.2020. од 00:00:00 часот до 10.12.2020. до 23:59:59 часот

  V - од 11.12.2020. од 00:00:00 часот до 17.12.2020. до 23:59:59 часот

   

 1. Сите игри кои учествуваат во промоцијата се достапни на играчите на мобилен телефон, таблет и компјутер.
 2. Во натпреварувањето можат да учествуваат само играчи регистирани на maxbet.mk.
 3. Во Есенска Максбет Лига автоматски учествуваат сите уплатени тикети на играчот кои ги исполнуваат условите.
 4. Услов за учество на тикетот во Есенска Максбет Лига е да на истиот се наоѓаат типувања на најмалку 4 или повеќе случувања (натпревари).
 5. Минимална уплата по тикет е 50 MKД.
 6. Во Есенска Максбет Лига учествуваат тикети со сите игри од понудата во обложувалница, кои исполнуваат услов за Есенска Максбет Лига- лајф и prematch настани(натпревари).
 7. Додека трае натпреварувањето сите добитни тикети кои ги исполнуваат условите за Есенска Максбет Лига автоматски ќе се рангираат на единствена ранг листа. Актуелната ранг листа од Есенска Максбет Лига секогаш ќе биде достапна на сајтот maxbet.mk
 8. Во промоцијата учествуваат само тикети кои се уплатени со вистински пари. Тикетите уплатени со Фрибет средства не учествуваат во промоцијата.
 9. Во промоцијата не учествуваат Cash Back тикети, системски тикети, тикети со двознаци, трознаци и повекезнаци.
 10. Вкупниот фонд за Есенска Максбет Лига е 200.000 Фрибет бодови.
 11. Вкупниот фонд е поделен на 5 циклуси (Рунда 1, Рунда 2, Рунда 3, Рунда 4 и Рунда 5). Фрибет фондот за секоја поединечна рунда изнесува 40.000 Фрибет бодови.
 12. На крајот од секоја рунда 5 првопласирани играчи освојуваат износ од 40.000 Фрибет бодови и тоа во однос:
 13.  

  I Mесто - 20.000

  II Место - 10.000

  III Место - 5.000

  IV Место - 3.000

  V Место - 2.000

   

 1. Вкупниот фонд ќе им биде исплатен на добитниците по завршување на соодветната рунда од натпреварувањето по објавувањето на добитниците на сајтот maxbet.mk. Освоените фрибет средства ќе бидат исплатени најдоцна до 12:00ч следниот ден,по завршување на рундата - (20.11.2020., 27.11.2020., 04.12.2020., 11.12.2020. и 18.12.2020).
 2. Резултатите остварени во поединечна рунда од Есенска Максбет Лига не се пренесуваат во наредна рунда од натпреварувањето.
 3. Доколку двајца или повеќе играчи остварат ист (еднаков) погоден коефициент на ранг листата од Есенска Максбет Лига - за добитник се смета играчот чиј тикет е уплатен порано.
 4. Фрибет средствата на добитниците ќе им бидат доделени на нивниот MaxBet налог.
 5. Доколку играчот не ги прими освоените Фрибет средства - од било која причина (суспензија на налогот, нереализирана трансакција, избришан налог, исклучен од понатамошен тек на Фрибет натпреварувањет), освоените Фрибет средства се пренесуваат и доделуваат на следниот пласиран играч на ранг листата на крајот од соодветната рунда.
 6. MaxBet како организатор го задржува правото во секој моменет, без претходна најава, привремено или во потполност да ја прекине или промени актуелната промоцијата во целина или во еден дел.
 7. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на актуелната промоцијата или технички проблеми, како и фактори кои се вон надлежност на организаторот, а можат да влијаат на интегритетот и правилното функционирање на промоцијата -организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки произлезени од играта за која постои сомнеж за злоупотреба на правилата на промоцијата.