bg

Happy day / Happy hourДоколку е исполнет условот за Бонус на број на одиграни натпревари е 6+ и со коефициент 1,25 и поголем, добијате и "Happy Hour/Happy Day" Бонус

Во тикетот на оваа промоција, секој кој ќе одигра тикет добива дополнителни 10% на целокупниот износ, без оглед на тоа дали тикетот му е опфатен со друга промоција. Тоа значи дека играчот бо Максбет може да добие бонус на веќе постоечкиот бонус. Промоцијата важи секој ден од 09-11 и 21-23 ч а во петок во тек на целиот ден.

Услов е да се одигра тикет со минимум 6 парови и коефициенти над 1,25 На пр. Играчот игра 7 парови, каде што секој коефициент му е поголем од 1,25 а тикетот е одигран во периодот меѓу 09-11 или 21-23ч добива 10% бонус на одиграните парови и уште 10% бонус за "Happy hour" промоцијата.

back