bg

Cash Out“Cashout” е опција која на играчите им дава можност за исплата на средства (пари) пред самиот почеток на одиграните натпревари, како и на натпреварите кои се во тек одиграни на тикетот, односно сѐ додека е непознат статусот на одиграните натпревари и типови, односно активен и незавршен.

“Cashout” опцијатa е достапна на сите наши уплатни места, како и на нашата интернет страница www.maxbet.mk “Cashout” е достапен и преку нашата андроид апликација. back