bg

Cash BackДали знаеш дека само во MaxBet обложувалниците имаш можност за наплата на недобитниот тикет, позната како Cash Back? Cash Back е опција која ти овозможува да оствариш добивка и со еден промашен натпревар на тикетот!

Кои се условите за тикетот да оствари услов за Cash Back?

-   Неопходно е да се одиграни минимално 4 натпревари на недобитниот тикет.

-   Вкупниот коефициент на погодените натпревари на недобитниот тикет да е најмалку 25.

-   На тикетот да има само еден промашен натпревар.

-   Системските тикети немаат можност за Cash Back опцијата.

Доколку недобитниот тикет ги исполнува горенаведените услови, играчот има право на Cash Back според следниве правила : Коефициент 25+ носи добивка од 1x од уплатената сума Коефициент 65+ носи добивка од 2x од уплатената сума Коефициент 150+ носи добивка од 5x од уплатената сума Коефициент 450+ носи добивка од 10x од уплатената сума Коефициент 700+ носи добивка од 20x од уплатената сума Коефициент 1000+ носи добивка од 50x од уплатената сума Во MaxBet и со еден промашен натпревар Cash Back опцијата ти носи добивка!

back