bg

Бонуси 500%MaxBet не раскажува приказни, MaxBet дава бонуси до 500% веќе од 5-тиот натпревар на тикетот!

Сега одиграј и од 35 натпревари на тикет! Повеќе натпревари- поголем износ на бонус. Минимална квота по натпревар е 1.25

Бонус 500 % не важи за системски тикети , двознак, трознак и повеќезнак! Се обложуваме дека имаме најдобри бонуси!back